09 decembrie 2021

Sesiune de informare a proiectului “Dezvoltarea parteneriatului profesor-elev și autonomiei elevului în predarea limbii engleze”

     În luna decembrie s-a desfășurat sesiunea de informare a proiectului național Dezvoltarea parteneriatului profesor-elev și autonomiei elevului în predarea limbii engleze, abordări pedagogice, inițiat de Facultatea Filologie, UST în parteneriat cu școlile naționale. 



  

Scopul proiectului este implementarea unei metodologii de predare-învățare care va dezvolta parteneriatul profesor-elev și autonomia elevului și în același timp va spori competențele lingvistice ale acestora. 

Proiectul se va desfășura în trei etape și anume: 

I - decembrie-februarie: procesul de implementare a metodologiei de dezvoltare a parteneriatul profesor-elev și autonomie precum și sporirea competențelor lingvistice ale elevilor; 

II- martie: analiza rezultatelor; 

III- aprilie: prezentarea rezultatelor proiectului în cadrul mesei rotunde Teaching Approaches in Developing Learners` Autonomy, desfășurată în cadrul Universității de Stat din Tiraspol. 

Secvențe de la sesiunea de informare cu participarea cadrelor didactice din instituțiile de învățământ superior și general.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu